Systemutvecklare  

Kan du frontend, backend eller båda delarna? Om du vill ta ditt första eller nästa steg i arbetslivet så erbjuder vi dig stora möjligheter till att utvecklas och forma din roll genom att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i en lärande och prestigelös miljö.

Vem söker vi? 

Vi tror att du har relevant högskoleutbildning alternativt bred, dokumenterad erfarenhet inom programmering. Du har erfarenhet av att bygga applikationer i C#, Java eller Python. Eftersom vi jobbar i team är det viktigt att du trivs med det, och att du har en vilja att dela med dig av din kunskap och dina idéer. Vi värdesätter också att du visar engagemang och är ansvarskännande. 

Att jobba med oss innebär att du har möjlighet att ta del av både design, implementation och test. Tillsammans med teamet jobbar du mot ett gemensamt mål för både produkt- och kundorienterade lösningar.  

Då vi har kunder både i Sverige och utomlands är det en förutsättning att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

Vad erbjuder vi? 

Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord hos oss.  

Våra styrkor är vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete. 

Vi jobbar hållbart i alla perspektiv, både internt och externt, socialt, ekonomiskt, tekniskt och miljömässigt och ser ditt bidrag till vår vision som mycket värdefullt. 

Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag. 

Om Data Ductus 

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. 

Praktiskt om tjänsten 
Ort: Uppsala, Stockholm eller Skellefteå 
Omfattning: Heltid 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Vi tillämpar fast månadslön 

Frågor 

Kontakta gärna AnnaCarin Falkman om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når AnnaCarin enklast via mail: annacarin.falkman@dataductus.se 

Ansökan 

Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Intervjuer sker löpande. 

This site is registered on wpml.org as a development site.