Serviceinriktad supporttekniker  

 

Data Ductus söker en kontaktskapande och social supporttekniker med stort intresse för IT.

Vem söker vi?

Din främsta uppgift är att hjälpa användare hos en av Data Ductus kunder i Kiruna med problemlösning, både högt som lågt.Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och som tycker att det är roligt att arbeta med IT-support och som avhjälper IT- och användarrelaterade supportfrågor med ett leende på läpparna. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska och vara duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift.

Som medlem i teamet är du delaktig i den kontinuerliga utvecklingen av Data Ductus åtagande och du kommer att få arbeta i en intressant och komplex teknisk miljö tillsammans med trevliga och kompetenta kolleger.

Det är meriterande om du har någon form av IT-utbildning eller ett par års erfarenhet inom IT-support, men det är inte något krav. Det viktigaste är att du är glad, positiv och hjälpsam oavsett problemställning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Tjänsten är på heltid med placering i kundens lokaler i Kiruna.

Vad erbjuder vi?  

Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord hos oss.   

Våra styrkor är vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete.  

Vår vision är att möjliggöra digital transformation för en hållbar värld. 

Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag.  

Om Data Ductus   

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support.

Om tjänsten  

Ort: Kiruna  
Omfattning: Heltid  
Tillträde: Enligt överenskommelse  

Frågor

För mer information, kontakta vår teamledare Markus Suup, markus.suup@dataductus.se  eller personalansvarig Erika Sterbrant erika.sterbrant@dataductus.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

This site is registered on wpml.org as a development site.