Data Ductus söker Verksamhetsutvecklare 

Vill du arbeta med digitaliseringsfrågor och förstår vilken påverkan verksamhetsutveckling och kravarbete har på lösningens verkliga värde? Vi söker dig som har arbetat med utveckling av strategier, utredningar och verksamhetsanalyser. Kanske har du varit mer involverad inom kravhantering och lett workshops? Som verksamhetsutvecklare på Data Ductus ger du stöd till att utveckla kundernas verksamhet samt driver projekt och digitaliseringsprocesser som leder till förbättring! 

Jobbeskrivning  

Som verksamhetskonsult har du möjlighet att arbeta med lokala verksamheter i Uppsala. Vår drivkraft är att underlätta verksamhetens digitala utveckling och leverera ett verkligt värde i en förändring. 

Vi jobbar inom flera branscher och erbjuder allt från rådgivande tjänster till utveckling och support. Goda möjligheter finns till uppdrag lokalt, men inom företaget jobbar vi även med internationella projekt.  

Du ansvarar för att dina arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet inom givna förutsättningar. Till din hjälp har du stöttande kollegor som du kan utbyta erfarenhet och kunskap med.   

Vem söker vi?  

Vi tror att du har en teknisk kunskap/bakgrund som du kombinerar med erfarenheter inom verksamhetsutveckling, kravledning/ systemanalytiker, projektledning, alternativt förändringsledning. Du har en relevant utbildning, alternativt bred dokumenterad erfarenhet inom efterfrågat kunskapsområde. Även erfarenhet inom förvaltningsledning kan vara relevant.  

Du har ett erfarenhetskapital och förmåga att använda detta till att stödja ledare i våra kunders organisationer.  

Har du erfarenhet av konsultrollen inom den offentliga sektorn så är det ett stort plus. Certifieringar inom exempelvis kravhantering (ex IREB) är meriterande. Likaså kompetens om ITIL.  

Strategisk förmåga samt förmåga att utveckla kundernas verksamhet är centralt. Eftersom vi jobbar i team är det viktigt att du trivs med det, och att du har en vilja att dela med dig av din kunskap och dina idéer. Vi värdesätter också att du visar engagemang och är ansvarskännande. Du gör ditt bästa i teamet genom att vara en god kollega.  

Vad erbjuder vi?  

Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord hos oss.   

Våra styrkor är vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete.  

Vår vision är att möjliggöra digital transformation för en hållbar värld. 

Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag.  

Om Data Ductus   

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Uppsala är vi 75 medarbetare.  

Om tjänsten  

Ort: Uppsala  
Omfattning: Heltid  
Tillträde: Enligt överenskommelse  

Frågor  

Kontakta gärna Ludwig Eriksson om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når Ludwig enklast på mail: ludwig.eriksson@dataductus.se 

Ansökan  
Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande.  

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. 

This site is registered on wpml.org as a development site.