Data Ductus söker RPA- och integrationsutvecklare  

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att dels analysera och designa effektiva processer, dels för att utveckla och införa automation och integrationer i våra kunders miljöer. Du har förmågan att förstå verksamhetens behov och innehar IT-specialistkompetensen för att agera länken mellan människan och teknik. Tillsammans arbetar vi för att förbättra kvalitén samt minska repetitivt arbete för våra kunder så de kan fokusera mer på sin kärnverksamhet. 

Jobbeskrivning   

Som konsult hos oss har du möjlighet att arbeta med varierande projekt i olika uppdrag i en mängd olika miljöer. Uppdrag i denna roll kan exempelvis innebära att ta fram ett system som automatiserar centrala moment genom automatisering av processer som tidigare till stor del hanterats manuellt. Lösningarna kan vara aktuella att integrera i kundens befintliga systemlandskap och kräver därför erfarenhet av integrationsutveckling. I våra utvecklingsteam jobbar vi med utveckling av systemlösningar, systemintegration och AI, men vill tillföra ytterligare erfarenhet kring RPA-verktyg.  

Du ansvarar för att dina arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet inom givna förutsättningar. Vår strävan är att överträffa kundens förväntningar! Till din hjälp har du stöttande kollegor som du kan utbyta erfarenhet och kunskap med.    

Vem söker vi?   

Vi söker dig som har en teknisk grund som systemutvecklare och som ser RPA som ett av flera verktyg för att automatisera och skapa effektiva processer. Du har en relevant utbildning, samt en bred dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling. Erfarenhet av RPA-verktyg, främst UiPath är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utveckling i ett eller flera programmeringsspråk exempelvis C#, PowerShell eller Python. Du besitter förmågan att se kraven på systemet både ur ett användarperspektiv, ett integrationsperspektiv och ett förvaltningsperspektiv. Vi ser det som en styrka om du har ett genuint intresse för problemformulering, -analys och lösningsstrukturering. 

Du ska kunna utföra olika typer av konsultuppdrag inom domänen systemutveckling med fokus på integration samt RPA. Utöver övergripande kompetens inom området ser vi gärna att du har goda kunskaper inom olika uppdragsfaser såsom förstudier samt proof of concept och gärna erfarenhet av olika verktyg exempelvis maskininlärning/AI. Det är meriterande om du är certifierad inom RPA. 

Vi ser helst att du arbetat som konsult tidigare. Du är van att arbeta agilt såväl i grupp som självständigt mot satta mål och tidplaner. 

Eftersom vi gärna jobbar i team är det viktigt att du trivs med det, och att du har en vilja att dela med dig av din kunskap och dina idéer. Vi värdesätter också att du visar engagemang och är ansvarskännande. Du gör ditt bästa i teamet genom att vara en god kollega. Det är viktigt att du har ett grundligt driv i ditt arbete och tar eget ansvar för din egen leverans då du kommer att driva uppgifter och projekt på egen hand. 

Du har en hög servicenivå och kan hantera kunder och kollegor på ett inbjudande och förtroendeingivande sätt. En förutsättning är att du både är intresserad av att hantera människor och teknik. 

Vad erbjuder vi?   

Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord hos oss.    

Våra styrkor är vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete.   

Vår vision är att möjliggöra digital transformation för en hållbar värld.  

Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag.   

Om Data Ductus   

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Uppsala är vi kring 75 medarbetare.   

Om tjänsten   

Ort: Uppsala   
Omfattning: Heltid   
Tillträde: Enligt överenskommelse   

Frågor   

Kontakta gärna  AnnaCarin Falkman om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når henne enklast på mail: annacarin.falkman@dataductus.se   

Ansökan   
Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande.   

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.  

This site is registered on wpml.org as a development site.